PrivacyTree - et nyt produkt til små og mellemstore virksomheder

Det er PrivacyTrees formål at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at overholde den kommende EU persondatalov, også kaldet persondataforordningen. Persondataforordningen træder i kraft d. 25/5-2018. 
Ved at gøre det nemt, overskueligt og ikke mindst billigt at få lavet datapolitikker, databehandleraftaler og egenkontrol, gør PrivacyTree det muligt for enhver virksomhed at leve op til loven.
Hvad der normalt ville koste titusindvis af kroner i advokat bistand, kurser og certificeringer er nu tilgængelig for alle til en lav månedlig ydelse.

Det kan godt være svært

Det kan godt være svært at huske at få gjort alle de ting som den kommende lovgivning kræver - derfor vi har sat det som mål at få bygget gode vaner op for vores brugere.
På den måde kommer vi på forkant af en evt. kontrol eller datalæk og får styr på vores kunders data, inden skaden sker. Der kan man tale om en ”win-win” situation.

Dokumentation

Selvom man har godt styr på sin virksomhed, så gør den nye egenkontrol det til en nødvendighed at tingene er dokumenteret korrekt.
PrivacyTree giver brugerne en hel stribe værktøjer og gode vaner der gør det nemt at få dokumentationen på plads.
Ligeledes kan der indberettes til Datatilsynet via PrivacyTree, såfremt at det værst tænkelige skulle ske og I mister jeres data.

Med PrivacyTree får du:

Læring

Du behøver ikke kurser i persondataforordningen. PrivacyTree lærer dig det du skal vide, på en sjov måde.

Faglighed

PrivacyTree hjælper dig med at få de juridiske dokumenter på plads, så som databehandleraftaler og privatlivspolitikker. Juridisk bistand fra en ekspert er aldrig mere end et enkelt klik væk.

Et godt værktøj

PrivacyTree giver dig værktøjerne til at leve op til dokumentations- og indberetningskravene på en nem og brugervenlig måde.

Styr på det

Selvom persondataforordningen er en voldsom opstramning, så er det muligt at vende det til jeres fordel.
Med en stigende opmærksomhed fra forbrugere, kan det være en direkte konkurrence fordel at kunne tage vare på sine kunders data. Det skaber tillid og tryghed.

Kontakt os i dag og hør nærmere om de fordele PrivacyTree kan give dig og din virksomhed.